zondag 2 december 2012

December daily - 2 december

Zondag 2 december. Niet werken, een dagje om lekker leuke dingen te gaan doen. Behalve een bezoekje aan "walk in the park" een mini marktje van webshop-winkeliers in het kasteel van Brasschaat stond er nog niets concreets op de agenda. Maar dat het een rustige zondag zou worden, dat stond vast. Nu ja, dat dachten we tenminste. Tot vanochtend het noodlot toesloeg. Manlief had de avond van tevoren nog eens willen uittesten of je op je 40-en-nog-wat nog altijd hetzelfde kan als op je 18de. Niet dus! Dat heeft hij mogen ondervinden.

En zo was onze eerste en enige bestemming voor vandaag een bezoekje aan de spoedafdeling van Klina.
Na het nodige wachten, een reeksje fotootjes en opnieuw wachten. Werd hij nog getrakteerd op een rondje afbeulwerk van de spoedarts. Diagnose: vermoeden van scheur in kruisbanden, maar aangezien men op spoed geen MRI kan/wil/mag maken, volgende week terugkomen voor een MRI om uitsluitsel te hebben.
Voorzien van een of ander soort brace-achtig moussengeval en de wijze woorden van Meneer Doktoor om veel te rusten. Konden we terug huiswaarts keren.... wordt dus zeker nog vervolg!

1 opmerking: