zaterdag 1 december 2012

December daily - 1 december

1 december - de kerstdagen zijn in aantocht en iedereen begint zich voor te bereiden op de feestdrukte. Zo ook hier ten huize.
Aangezien de pater familias niet vrij was vandaag, hadden wij dames het plan opgevat de kerstboom alvast te zetten, als verrassing zo te zeggen.
Ware het niet dat hij eergisteren liet vallen dat de kerstboom toch echt niet voor de sint mocht gezet worden .... oei! alle plannen in duigen.

Hoewel ? Twee vrouwen, begin van de maand, pré juist gestort .... moet ik nog meer zeggen :P
Wij dus op naar " 't Stad".
Terwijl we op de tram zaten, liepen ook de kerstwenslijstjes nog binnen van de mensen waarvoor wij "Secret Santa" moeten spelen, dus dat zat helemaal goed.

Van de Grote Markt ging het richting winkelwandelstraatjes en zo naar de Meir. En daar stond ons nog een leuke verrassing te wachten! Al jaren vragen wij ons telkens weer af waarom Antwerpen geen eigen Desigual winkel krijgt. Telkens als we op city trip gaan, lopen we steevast binnen in de locale flagstore. En tot ons grote spijt moesten we het hier stellen met enkele retailers die enkele stuks uit de collectie overnemen maar nooit het hele assortiment voeren. En hoe gaat dat dan ? Dat leuke ding dat je in de folder ziet, is hier natuurlijk nergens te krijgen. Maar daar is nu dus verandering in gekomen. Antwerpen heeft zijn eigen Desigual winkel gekregen !!! En niet zomaar de eerste de beste! Nee! De grootste uit de reeks. Dames, heren, kinderen, schoenen, accessoires tot en met een wooncollectie. En als openingsaanbieding .... een kortingsbon van 5 euro op elk aangekocht stuk en natuurlijk weer een schitterrende herbruikbare tas! 

Meer weten ? Lees dan de blogpost "Giant's Hand" op het blog van Desigual zelf!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten